Izdavaštvo - Ostale usluge

Izdali smo našu prvu knjigu!

Hvala svima na vrlo pozitivnim i ohrabrujućim riječima :o))) Svi pitaju kad će nastavak. Do tada, uživajte u ovoj knjizi, poklonite ju prijateljima i nek' Vam bude vjetar u leđa u poslovnim aktivnostima!

Uvijek kad se nalazimo tik pred važnom odlukom, iskrsnu mnoga pitanja i nedoumice, pogotovo u poslovnom svijetu. Firma ili obrt? Zapošljavanje na određeno ili na neodređeno? Leasing ili kredit? Koji je pravi put? Može li mi netko pomoći pronaći sigurne i prave odgovore za moju situaciju?

Uvijek se vodimo načelom da smo u biznis ušli ili da želimo ući u njega radi zarade, te nastojimo da na našem računu bude što više novaca. Nije li to cilj našeg poslovanja? Na kraju želimo mirno spavati, znajući da naš teško stečeni novac neće preko noći završiti na krivim računima, sve zbog nepredviđenih troškova. Neznanje i loša informacija mogu nas koštati mnogo. Danas su greške sve skuplje, a institucije nemaju razumijevanja za odgovore poput: "Nisam to znao", ili: "Nisu mi to rekli." Na ključna pitanja koja Vas već muče ili će tek u budućnosti postati problemima za rješavanje, u ovoj knjizi možete naći prave odgovore.

Na vrlo zanimljiv i jednostavan način objašnjene su aktualne situacije s kojima se redovno susrećemo u poslovanju ili pri pokretanju biznisa. Sa sigurnošću mogu ustvrditi da ćete, već nakon prvih par stranica, uvidjeti da Vam ove informacije mogu uštedjeti puno vremena, živaca i novaca. Izuzetno dobra investicija u Vaš biznis!

Reakcije čitatelja

"Knjiga je super! Praktična, korisna i bez obzira na "teške" teme ,prozračna, laka za čitanje i neopterećujuća. Sve zvuči lako za riješiti. Samo tako nastavi! Sigurno ću je dati svakom tko razmišlja o privatnom poslu."

"Bok, samo da javim da je knjiga super, našli ste super metodu da nešto knjigovodstveno bude i zanimljivo i jasno :)"

"Knjiga je super! Obrađeno je sve najvažnije i tako je pitko za čitati!"

"Knjiga je odlična! Vrlo temeljita i bogata, jasna i koncizna oko važnih tema današnjeg poslovanja. U šumi propisa „must have“ za svakog početnika ali i one „starije“.


Odlomak iz knjige

Preuzmite odlomak iz knjige u PDF formatu  >>

Imate pitanje za nas ili želite naručiti vaš primjerak knjige Čiste knjige?

Molimo pošaljite nam upit preko kontakt forme ili nas jednostavno nazovite!

Vezane stranice

hina.hr

suvremena.hr

Želite li primati naše promotivne ponude i
edukativne materijale

Kontakt

Dudi Speed d.o.o.

Cvijete Zuzorić 7, 10000 Zagreb

Tel. / fax: 01 6159 068, 01 6119 734

E-mail: info@cisteknjige.com

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr
123movies